Kinderopvang Zeist zorgt voor duidelijke afspraken met de kinderen!

K

Woont u in de omgeving van Zeist of en bent u daarnaast op zoek naar een geschikte kinderopvang, dan bent u bij Kinderopvang Zeist aan het juiste adres. We zijn voor u graag een partner als het gaat om het opvangen van uw kinderen. We willen u graag meenemen in de wereld van de kinderopvang en daarbij ook sturen op een geschikte opvang voor u persoonlijk. Al vanaf 3,5 uur is het mogelijk om uw kinderen op te vangen. We werken op de dagopvang samen met verschillende groepen, op die manier kunt u ervoor zorgen dat uw kinderen met zijn alle weten te ontwikkelen. Zo kunnen de oudere kinderen een voorbeeld proberen te zijn voor de jonge kinderen en de jonge kinderen zich optrekken aan de oudere.

Groepjes Kinderopvang Zeist

We hebben u net al een tipje van de sluier gegeven als het gaat om een Kinderopvang Zeist en hun groepjes. We hebben verschillende groepjes voor de opvang van de kinderen. Deze groepen hebben we speciaal gemaakt die gericht zijn op het leren van de kinderen. De ontwikkeling is belangrijk voor uw kind en zo willen we het ontwikkelingsniveau omhoog krijgen. Onze algemene speelruimte is opgedeeld in verschillende thema’s, op die manier worden de kinderen hopelijk minder snel verveelt. Laat uw kind goed ontwikkelen en daarmee ook goed opgroeien. Maar wat we ook erg belangrijk vinden is dat de kinderen lekker kunnen spelen.

Verschillende vestigingen

Het mooie van onze Kinderopvang Zeist is dat er ruimte is voor meer dan alleen opvang voor kinderen in één gebouw. We hebben namelijk inmiddels al 4 panden geopend waar u uw kinderen kan laten opvangen. Het voordeel hiervan is dat er altijd wel een pand van ons in de buurt bij u zit. Kom eens een keer langs en neem uw kinderen mee. Laat ze even wennen aan ons en ons pand.