Ontdek de verborgen juweeltjes op aarde met All Over Tours!

O

Wil je ver weg blijven van het massatoerisme en vakantie vieren op een authentieke plek op de wereld, waar je volop van cultuur en natuur kunt genieten? All Over Tours verzorgt al meer dan vijf en twintig jaar bijzondere vakantiereizen naar ongerepte plekjes op aarde, waar je helemaal tot rust komt en onvergetelijke indrukken opdoet. Laat je vertellen waar je de verborgen juweeltjes kunt vinden en stel je eigen droomreis samen.

Op huwelijksreis naar het droomeiland Bora Bora

Een huwelijk is de dag van je leven. Een huwelijksreis naar Bora Bora is de perfecte invulling van je wittebroodsweken. Om inspiratie op te doen, vind je op de website Allovertours.nl enkele voorbeelden van reizen naar dit eiland van Frans-Polynesiƫ.

de verborgen juweeltjes van Bora Bora

De torenhoge vulkanen met weelderige valleien, de prachtige zandstranden met kristalhelder water en het groene landschap maken Bora Bora tot een plek om nooit meer te vergeten. Leg je wensen bij All Over Tours neer en je reis uit duizenden wordt voor je geregeld.

Botswana, land van ongerepte natuur en een rijk wildleven

All Over Tours is ook gespecialiseerd in een luxe reis naar Botswana en kan in overleg met jou een bijzondere rondreis op maat samenstellen. Botswana behoort tot de meest geliefde wildbestemmingen van Afrika. De natuur is ongerept. Tijdens je rondreis kom je langs woestijnen, watervlaktes en moerassen. Je vindt online enkele voorbeeldreizen naar Botswana om ideeƫn op te doen.

All Over Tours geeft onafhankelijk reisadvies en verzorgt een droomreis op maat naar jouw favoriete, exclusieve bestemming. Vraag online een vrijblijvend reisvoorstel aan of maak een afspraak thuis met een medewerker van AllOver Tours. Je kunt ons bellen (+317 13 31 90 34) of e-mailen met al je vragen en verzoeken.

de verborgen juweeltjes van Botswana