Onvergetelijke vakanties op authentieke plekken!

O

Een onvergetelijke vakantie naar een authentieke plek op aarde

De ene vakantie is de andere niet. All Over Tours stelt zich ten doel om je een onvergetelijke vakantie te bezorgen, met een reis naar een plek op de wereld die nog niet is aangetast door het massatoerisme. Je geniet van een exclusieve reis op maat, op een authentieke locatie waar van alles te zien is. Je vindt diverse voorbeeldreizen op Allovertours.nl, die volop inspiratie bieden om je eigen droomreis samen te stellen. All Over Tours zorgt vervolgens dat deze droom uitkomt en je kan genieten van een exclusieve reis!

De diversiteit van Kenia ontdekken

Een onvergetelijke vakantie in het Kenia landschap

Een luxe reis naar Kenia is een kans van je leven, die een onuitwisbare indruk zal achterlaten. Kenia heeft veel te bieden. Van het natuurreservaat Masai Mara tot het schitterende Laikipia Plateau en de adembenemende Chyulu Hills met fantastisch uitzicht op de Kilimanjaro. Aan de Keniaanse zuidkust met zijn zandstranden kun je heerlijk ontspannen. Vraag een reisvoorstel op maat aan en wij regelen jouw unieke vakantie!

Met het gezin rondtrekken door Australië

Australië leent zich uitstekend voor een gezinsvakantie. Je kunt met een familie reis naar Australië van All Over Tours grote delen van Australië ontdekken. Het is het land van landschapscontrasten. In het zuiden vind je een ongerepte kust, ruig binnenland en verfijnde wijnregio, in het oosten veelzijdige natuur, oeroude cultuur en kleurrijke steden. All Over Tours kan je over alle interessante en mooie plekken vertellen en een reispakket op maat samenstellen.

Ben je op zoek naar de reis van je dromen? Of wil je gewoon naar authentieke plekken waar de massatoerisme nog niet is toegenomen? Neem dan contact op met All Over Tours, per telefoon (+317 13 31 90 34) of per e-mail. Je kunt ook een medewerker bij je thuis uitnodigen om je exclusieve, kleinschalige vakantie te bespreken.

Een onvergetelijke vakantie in Australie