Spectaculair golfen in Schotland

S

Schotland is misschien niet het eerste land waaraan je denkt bij een golfreis. Zon is vaak toch wel een vereiste tijdens een vakantie, maar dat is helaas geen vast gegeven in Schotland. Toch is een golfen in Schotland een echte aanrader voor op je bucketlist.

Voor een unieke golfreis is Schotland de ultieme bestemming. Het land telt meer dan 550 golfbanen, waaronder enkele van de meest indrukwekkende banen ter wereld. Denk hierbij aan banen langs de kust, midden in de groene heuvels en aan enorme natuurparken, met buitengewoon indrukwekkende panorama’s. Bovendien biedt Schotland niet alleen dure, bekende golfbanen, maar zijn er ook nog een aantal onbekende pareltjes te vinden. Elke golfbaan biedt een eigen golfbeleving.

Maar er is meer in Schotland. Naast unieke ontwerpen van de beste golfbaanarchitecten heeft het land een rijkdom aan traditie, cultuur en natuur. Er zijn nog maar weinig plekken in de wereld met zulke afwisselende landschappen, waar dus ook prachtige wandelingen kunnen worden gemaakt. Andere activiteiten om Schotland daadwerkelijk te leren kennen zijn vaartochten, typisch Schots eten en natuurlijk whisky drinken bij een proeverij.

De bijzondere golfbanen, samen met een puurheid van het land zelf zullen zorgen voor een authentieke golfervaring. Eentje die absoluut niet mag ontbreken op je lijstje.